Velké červené kabelky Guess 2v1 VG709923 Sienna

Prodej skončil

Pro dámy nabízíme velkou kabelku Guess v příjemné červené barvě. Výhododou této kabelky je to, že za cenu jedné získáte další kabelku, která je její součástí. Tedy koupí této kabelky získáte jednu velkou kabelku ideální do práce a 1 malou kabelku vhodnou do společnosti. Malou kabelku si můžete připevnit na velkou kabelku nebo ji můžete nosit samostatně. Kabelka disponuje dlouhým regulovatelným popruhem, který je odepínatelný. Tedy jej můžete použít na velkou kabelku a také malou. Malá kabelka vám může sloužit i jako psaníčko. 
Velká kabelka má 1 velkou komoru, kapsa na zip a 3 otevřené kapsy na mobil a dokumenty. Přední strana má logo značky Guess. Zadní strana má kapsu na zip. Malá kabelka má 1 komoru a otevřená kapsa na dokumenty. Kování je ve zlaté barvě.   Ramínko na kabelce je dlouhé 102 cm a je regulovatelné. Velkou kabelku můžete nosit crossbody, v ruce, přes rameno. Malou kabelku můžete nosit také v ruce, na rameni a také crossbody. Malá kabelka má také na přední straně logo značky Guess. Vnitřní podšívka je v světlé barvě s logem značky Guess. Má i ochrannou tašku na uskladnění v šatníku. Vejdou se do ní i dokumenty ve formátu A4. Kabelka je šitá z eko kůže. 


Jak ji nosit?Je to typ kabelky, který se dobře nosí přes rameno. Je vhodný pro slečny, které potřebují kabelku do školy, ale i pro starší dámy. Kabelka přistane k bílé, černé, šedé, zelené, olivové. O červené se říká, že je druhá černá, proto ji rychle zkombinujete k čemukoliv. Kabelka přistane k denimu outfiu, sukni, šatům, a jde o typ kabelky, který přistane i ke sportovnímu, ale také k elegantnímu outfitu.

 

 

 

 

ZNAČKY GUESS
VELIKOST VELKÁ
MATERIÁL EKO KÜŽE
VEJDE A4 ANO
NÁZEV ZBOŽÍ Kabelka Guess VG709923
TYP KABELKY PŘES RAMENO A DO RUKY
BARVA ČERVENÁ
KOVANÍ ZLATÉ
CVOČKY ZESPODU KABELKY ANO
HLAVNÉ ZAPÍNANÍ NA ZIP
VNĚJŠÍ ROZMĚRY ŠÍŘKA :38 cm, VÝŠKA: 31 cm, HLOUBKA: 9 cm
DÉLKA RÚČEK OD JEDNÉHO ÚCHYTU K DRUHÉMU 57 cm
VÝŠKA S RUKOJETÍ 56 cm
POČET KOMOR 3x
KAPSA NA ZIP UVNITŘ 1x
DLOUHÝ POPRUH NE
VNÍTŘNÍ KAPSA NA DOKUMENTY 3x
VNĚJŠÍ KAPSA 1x - se zapínaním na magnet na zadní straně
DLOUHÝ POPRUH ANO
MAXIMÁLNA DÉLKA POPRUHU 118 cm
REGULOVATELNÝ POPRUH ANO
ODEPÍNATELNÝ POPRUH ANO

Momentálně zde nejsou žádná hodnocení.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Slevy a discount
neustále slevy a akcie

Vrácení zboží
do 30 dnů od zakoupení zboží.

Možnost placení kartou
Mastercard, Visa

100% originální zboží
garance nejvyšší kvality