Kožená kabelka přes rameno Itálie modrá Samanta

Prodej skončil

Hledáte dámskou modrou koženou kabelu z příjemné pravé kůže? Pokud ano, tak tato dámská kabelka vás určitě zaujme a to proto, že je vyrobena z kvalitní měkké kůže, která se výborně přizpůsobují nošení majitelky. Její další výhodou je to, že praktická, má dostatek prostoru a můžete ji nosit nejen na rameni, ale i crossbody. Výborně vypadá i na způsob crossbody. Zajímavým detailem jsou zlaté zipy po vrchní straně kabelky, které jsou využitelné, a tak jsou dobrým místem na úschov vašich cenností před zloději. Kombinace zlatého kování s příjemnou barvou hraje na luxusní strunu. Madla kabelky, spolu s ramínkem jsou regulovalné, proto si ji snadno přizpůsobíte na výšku a šířku vaší jedinečné postavy.
Je vyrobena z pravé, hrubé a zároveň měkké kůže, kterou si zamilujete při prvním kontaktu s kabelkou. Je vyrobena v Itálii. Zapínaná je na zip a magnet. Svůj tvar si neudrží prázdná na 100%. Barva je modrá. 
Vnitřek tvoří dvě komory předělené kapsou na zip, kapsa na mobil a kapsa na dokumenty.

Jak ji nosit? S touto nadčasovou kabelkou si určitě poradíte i o pár let, protože je to typ, který je stále vděčný a nikdy jím nic nezkazíte. Hodí se nejen pro vysoké a štíhlé dámy, ale samozřejmě i pro plnější typy postav, které potřebují opticky zakrýt své kilá. Právě velkými kabelkami se nám to vždy podaří. K čemu ji kombinovat? Kabelka je sama o sobě klasická a zároveň jednoduchá, proto s ní nic nezkazíte ani při výstředním outfitu. Zda se rozhodnete pro pohodlný outfit, například, rifle, tenisky, halenku a bundičku, kabelka vám k tomu přistane. Barva vám přistane k outfitům v různých barvách, čili nebojte se, že touto kabelkou něco zkazíte.
 

Údržba a jej ošetrení kožené kabelky:
-kabelku je dobré jednou za čas přetřít ochranným krémem na kůži, (nejlépe pokud je mastný a obsahuje vosk) který prodlouží její životnost na mnoho let. Dodá jí pěkný lesk a vzhled a kabelka tak může vypadat několik let jako nová. 
-je dobré přetřít krémem i zipy z vnější strany kabelky
- prvotní ošetření kabelky uděláme za vás při jejím balení a následném odeslání k vám
-pokud se vám někdy kabelka ušpiní, použijte vlhčený handřík a odstraňte nečistoty. V případě větší nečistoty použijte krémy na kůži - na odstranění nečistot. 
-nikdy nepoužívejte saponáty a kabelku nikdy neperte
-více o ošetrení kožené kabelky se můžete dočíst u nás v blogu (Emotys magazín) Jak vyčistit koženou kabelku

ZNAČKY ITALSKÉ
TYP KABELKY PŘES RAMENO A DO RUKY/ CROSSBODY
VEJDE A4 ANO
VELIKOST VELKÁ
BARVA MODRÁ
NÁZEV ZBOŽÍ Samanta modrá
MATERIÁL PRAVÁ KŮŽE
BARVA MODRÁ
KOVANÍ ZLATÉ
CVOČKY ZESPODU KABELKY NE
HLAVNÉ ZAPÍNANÍ NA ZIP a MAGNET
DLOUHÝ POPRUH ANO
MAXIMÁLNA DÉLKA POPRUHU 112 cm
VNĚJŠÍ ROZMĚRY ŠÍŘKA: 37-42 cm, VÝŠKA: 30 cm, HLOUBKA: 13 cm
VÝŠKA S RUKOJETÍ 50 cm
DÉLKA RÚČEK OD JEDNÉHO ÚCHYTU K DRUHÉMU 55 cm
PODŠÍVKA ANO

Momentálně zde nejsou žádná hodnocení.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Slevy a discount
neustále slevy a akcie

Vrácení zboží
do 30 dnů od zakoupení zboží.

Možnost placení kartou
Mastercard, Visa

100% originální zboží
garance nejvyšší kvality