Hnědé dámské kožené kabelky velké Verona

Prodej skončil

Pokud toužíte po praktičnosti a nadčasovosti v jednom, je kožená kabelka Verona z Itálie pro Vás ideální volbou. Je oblíbený model do práce, do školy, do města - jednoduše všude. Její barva je hnědá. Kabelka obsahuje jednu velkou prostornou komoru předělenou kapsou na zip. Také disponuje dvěma otevřenými kapsami, kde můžete vložit klíče nebo mobil. Malá kapsa na zip je taky součástí kabelky. Je vyrobena z originál pravé, hrubé kůže v Itálii, s vroubkovanou strukturou, která je velmi odolná vůči poškrábání a zničení. Kůže je příjemná na dotek. Svůj tvar si udrží prázdná. Ze spodu ji zdobí zlaté nožičky, které ji chrání před po škrábáním. Kování má v barvě zlata. Její dlouhé ramínka, která se dají regulovat, umožňují kromě nošení v ruce i nošení přes rameno. 


Jak ji nosit? Pokud jste milovnice prostorných kabelek, tak kožená kabelka Verona je určitě to, co potřebujete. My považujeme tuto kabelku za UNI kabelku, protože se hodí jako mladým slečnám, tak dobře vypadá i na starších dámách. Hodí se k džínům a ležérním tričku, elegantní outfitu ale i k teniskám nebo vysokým botám. Je vhodná na nošení po celou dobu celého roku, tedy roční období není při ní překážkou. Každá z Vás si ji určitě zamiluje a budete s její koupí určitě spokojená. 

Údržba a jej ošetrení kožené kabelky:
-kabelku je dobré jednou za čas přetřít ochranným krémem na kůži, (nejlépe pokud je mastný a obsahuje vosk) který prodlouží její životnost na mnoho let. Dodá jí pěkný lesk a vzhled a kabelka tak může vypadat několik let jako nová.
-je dobré přetřít krémem i zipy z vnější strany kabelky
- prvotní ošetření kabelky uděláme za vás při jejím balení a následném odeslání k vám
-pokud se vám někdy kabelka ušpiní, použijte vlhčený handřík a odstraňte nečistoty. V případě větší nečistoty použijte krémy na kůži - na odstranění nečistot. 
-nikdy nepoužívejte saponáty a kabelku nikdy neperte
-více o ošetrení kožené kabelky se můžete dočíst u nás v blogu (Emotys magazín) Jak vyčistit koženou kabelku

 

ZNAČKY ITALSKÉ
BARVA HNĚDÁ
TYP KABELKY PŘES RAMENO A DO RUKY
VELIKOST VELKÁ
VEJDE A4 ANO
NÁZEV ZBOŽÍ VERONA - černá
MATERIÁL PRAVÁ KŮŽE
HLAVNÉ ZAPÍNANÍ NA ZIP
KOVANÍ ZLATÉ
CVOČKY ZESPODU KABELKY ÁNO
DLOUHÝ POPRUH NE
VNĚJŠÍ ROZMĚRY ŠÍŘKA: 34 - 44 cm, VÝŠKA: 27 cm, HLOUBKA: 17 cm
VÝŠKA S RUKOJETÍ 50 cm
POČET KOMOR 2x předelené kapsou na zip
KAPSA NA ZIP UVNITŘ 1x
VNÍTŘNÍ KAPSA NA DOKUMENTY 2x
VNĚJŠÍ KAPSA NE

Momentálně zde nejsou žádná hodnocení.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Slevy a discount
neustále slevy a akcie

Vrácení zboží
do 30 dnů od zakoupení zboží.

Možnost placení kartou
Mastercard, Visa

100% originální zboží
garance nejvyšší kvality