Dámské kabelky z pravé kůže v šedé barvě Samanta

Prodej skončil

Potřebovali byste velkou a hlavně praktickou dámskou kabelku do práce, která vám vydrží díky preciznímu šití a kvalitní kůže velmi dlouho? Pokud ano, tak tato kožená kabelka Samanta v šedé barvě by vás mohla zaujmout. Jde o kabelku značky Vera Pelle, která splňuje prvky klasiky, funkčnosti a nadčasovosti. Rady ji budete nosit hlavně přes rameno, protože je vyrobena z příjemného měkké materiálu, který se výborně přizpůsobí ženské postavě. Výborně vypadá i na způsob crossbody. Zajímavým detailem jsou zlaté zipy po vrchní straně kabelky, které jsou využitelné, a tak jsou dobrým místem na úschovu vašich cenností před zloději. Kombinace zlatého kování s příjemnou barvou hraje na luxusní strunu. Madla kabelky, spolu s ramínkem jsou regulovalné, proto si ji snadno přizpůsobíte na výšku a šířku vaší jedinečné postavy.
Je vyrobena z pravé, hrubé a zároveň měkké kůže, kterou si zamilujete při prvním kontaktu s kabelkou. Je vyrobena v Itálii. Zapínaná je na zip a magnet. Svůj tvar si neudrží prázdná na 100%.

Jak ji nosit? S touto nadčasovou kabelkou si určitě poradíte i o pár let, protože je to typ, který je stále vděčný a nikdy jím nic nezkazíte. Hodí se nejen pro vysoké a štíhlé dámy, ale samozřejmě i pro plnější typy postav, které potřebují opticky zakrýt své kilá. Právě většinu kabelkami se nám to vždy podaří. K čemu ji kombinovat? Kabelka je sama o sobě klasická a zároveň jednoduchá, proto s ní nic nezkazíte ani při výstředním outfitu. Zda se rozhodnete pro pohodlný outfit, například, rifle, tenisky, halenku a bundičku, kabelka vám k tomu přistane.  Barva vám přistane k outfitům v různých barvách, čili nebojte se, že touto kabelkou něco zkazíte.

Údržba a jej ošetrení kožené kabelky:
-kabelku je dobré jednou za čas přetřít ochranným krémem na kůži, (nejlépe pokud je mastný a obsahuje vosk) který prodlouží její životnost na mnoho let. Dodá jí pěkný lesk a vzhled a kabelka tak může vypadat několik let jako nová. 
-je dobré přetřít krémem i zipy z vnější strany kabelky
- prvotní ošetření kabelky uděláme za vás při jejím balení a následném odeslání k vám
-pokud se vám někdy kabelka ušpiní, použijte vlhčený handřík a odstraňte nečistoty. V případě větší nečistoty použijte krémy na kůži - na odstranění nečistot. 
-nikdy nepoužívejte saponáty a kabelku nikdy neperte
-více o ošetrení kožené kabelky se můžete dočíst u nás v blogu (Emotys magazín) Jak vyčistit koženou kabelku

ZNAČKY ITALSKÉ
TYP KABELKY PŘES RAMENO A DO RUKY/ CROSSBODY
VEJDE A4 ANO
VELIKOST VELKÁ
BARVA ŠEDÁ
NÁZEV ZBOŽÍ Samanta šedá
MATERIÁL PRAVÁ KŮŽE
KOVANÍ ZLATÉ
CVOČKY ZESPODU KABELKY NE
HLAVNÉ ZAPÍNANÍ NA ZIP
DLOUHÝ POPRUH ANO
MAXIMÁLNA DÉLKA POPRUHU 112 cm
REGULOVATELNÝ POPRUH ANO
ODEPÍNATELNÝ POPRUH ANO
VNĚJŠÍ ROZMĚRY ŠÍŘKA: 37-42 cm, VÝŠKA: 30 cm, HLOUBKA: 13 cm
VÝŠKA S RUKOJETÍ 50 cm
DÉLKA RÚČEK OD JEDNÉHO ÚCHYTU K DRUHÉMU 55 cm
POČET KOMOR 2x předelené kapsou na zip
VNÍTŘNÍ KAPSA NA DOKUMENTY 1x
VNÍTŘNÍ KAPSA NA MOBIL 1x
PODŠÍVKA ANO

Momentálně zde nejsou žádná hodnocení.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Slevy a discount
neustále slevy a akcie

Vrácení zboží
do 30 dnů od zakoupení zboží.

Možnost placení kartou
Mastercard, Visa

100% originální zboží
garance nejvyšší kvality