Trendy novinky na měsíc prosinec 2019.

#horkenovinky #prosinec #prosinec2019

 

Je tu měsíc prosinec 2019 a my jsme si pro vás opět připravili ukázku největších a horkých novinek, které stojí za zmínku.

Opět tu máme něco pro čtenáře, módních znalců a také vám představíme nějakou tu horkou novinku na naší stránce. Vybrali jsme pro vás hlavně produkty, které se líbí nám, takže už jen doufáme, že budete s naším výběrem spokojeni a že se i vám něco zalíbí. 

 

#novinky

 

1. Kniha

Za novinku během prosince stojí za zmínku kniha Spřízněná duše.

Jde o hlavní hrdinku Hope Andersonovou, která stojí někde uprostřed svého života a neví se rozhodnout kam dále. Se svým přátelem chodí už 6 let a ke svatbě se nějak nechýli a to má již 36 let. Do toho jí onemocní otec. Hope ztráví týden na rodinné chatě, kde přemýšlí nad svou budoucností.

Na totéž místo přichází hlavní hrdina Tru Walls, který naopak odhaluje tajemství o své zemřelé matce. Samozřejmě jejich cesty se zkříží a jejich vztah nabere intenzivní směr. Přichází však otázky ohledně citů, které se postaví rodině a jejich osobnímu štěstí. Co nakonec zvolí?

 

kniha spriznena duse

#kniha #spriznenaduse

 

2. Kožená kabelka
 

Abychom byli přesnější, tak jde o koženou ledvinku.

Tento měsíc bychom vám určitě dali do pozornosti koženou ledvinku značky Wojewodzic, což je polská značka, která se chlubí vysokou kvalitou kožených kabelek, které nesou certifikáty kvality a různé prestižní ocenění.

Já osobně vlastním pár produktů této značky a musím říct, že jsem s nim osobně velmi spokojená. Kvalita odpovídá ceně, která je sice vyšší, ale zato jsou jejich produkty velmi hodnotné. Vraťme se však ke naší kožené ledvinke. Kožená ledvinka je horký trend ještě minulých let, letos však nachází své místo opět. Zatímco loni to byl horký trend léta, tak letos se kožená ledvinka nosí i v zimě. Je to proto, protože jí na chuť přichází více a více žen a tak se dámy nebojí kombinovat nové a nové prvky a mezi tyto nové prvky patří i kožená ledvinka.

Je to výrazný prvek na vašem outfitu, který nezůstane nepřehlédnutelný a takto ukážete nejen, že jste módne aktuální, ale že máte na sobě kvalitní a hodnotný kousek. Protože není kůže jako kůže.

 

kožená ledvinka emotys

 

#kozenekabelky #kozenaledvinka #kozenakabelka

 

3. Šperk

Pro dámy, které sledují žhavé novinky v kategorii šperky, tak pro vás máme tip na horkou novinku.

Je to určitě kousek, který zůstane na vás nepřehlédnutelný. Je to náramek, který na vás zapůsobí svými hravými detaily. Jde o značku Viceroy, která je právě populární svými hravými kousky.

Červené korálky zdobí na konec střapec, který je ve stejné barvě jako ostatní korálky. Také má přívěsek ve tvaru srdce. Výrobce nezapomněl ani na pozlacení růžovým zlatem, které je stále v trendu. Najdete ho v červené, ale spíše takové bordó, zelené a jemně růžové. Samozřejmě nechybí ani tradiční a klasická černá barva.

Za nás bychom sáhli určitě po červené a zelené barvě.

náramek se srdickem

 

#sperk #viceroy

 

4. Obuv

Tato kategorie je pro nás jednoznačná. Jsou to polokozačky značky Guess, které jsme si zamilovali na první pohled.

Víme, že mohutná obuv je letos v kurzu a značka Guess na to nezapomněla. Vytvořila krásný styl bot, které vyniknou na štíhlých nohách dokonale. Pokud k nim zvolíte kožené kalhoty budete za módní divu.

Tyto boty jsou absolutním hitem této zimy a co je na nich opravdu úžasné, tak je to jejich vnitřní materiál, který vás zahřeje a to je během těchto chladných dní opravdu důležité. Milujeme doplňky a oblečení, které kromě toho, že velmi dobře vypadá, tak je i velmi praktické. V zimě potřebují naše nohy teplo a tato obuv od značky Guess to splňuje na 100%.

Na stránce je najdete v mnoha barevných provedeních, tedy záleží už jen od vašeho vkusu, které budou pro vás ty ideální. A to, že jsou metalické odstíny letos moderní, to už určitě víte, proto se těšíme, že tyto boty zůstanou díky svým odleskům nepřehlédnutelné.

 

Polokozačky Guess

#obuv #guess

 

Milé dámy, líbí se vám náš výběr horkých novinek v oblasti knihy, kožených kabelek, šperků a bot?
Doplnili byste ještě nějakou horkou novinku i vy?
Co vám tam chybí?
Kterou kategorii máme doplnit příště?

 

 

#emotys #emotyscz

 

Vaše blogerka Marika

 

 

 

 

Slevy a discount
neustále slevy a akcie

Vrácení zboží
do 30 dnů od zakoupení zboží.

Možnost placení kartou
Mastercard, Visa

100% originální zboží
garance nejvyšší kvality