Jaké doplňky na léto 2020?

#leto #summer

Léto je v plném proudu, postupně si užíváme letní paprsky, snažíme se pomalu opálit a kombinujeme to, co nám akuálne doporučují.

#doplnky

V dnešním článku bych vám v krátkosti predsavila pár doplňků, které jsou tuto letní sezónu populární, které musíte mít a bez kterých se určitě neobejdete.

1. Kožená ledvinka

Kožená ledvinka je stále více a více populárnější i tuto letní sezónu. Nahrazuje stále více oblíbené kožené kabelky do ruky a milují ji nejen mladší ročníky, ale tento rok ji najdeme v šatnících starších dám.

#sezona

Zatímco loni to byla čistě výsada mladých slečnien, tak tento rok přišli na chuť odlehčit se a vypadat stylově i starší dámy. Nás to velmi těší, proto jsme je letos pořídili v různých barvách a najdete je v našem e-shopu v kategorii kožené kabelky.

 

kožená ledvinka

#kozenaledvinka

 

2. Sponky ve vlasech

Stylové sponky různých tvarů ve vlasech byly donedávna výsadou dívek, které navštěvovaly maximálně základní školu. Nyní je tomu jinak. Nosí je všechny věkové kategorie. Jsou oblíbené v každém ročním období a zvláště v létě, kdy se krásně třpytí ve vlasech.

#vlasy

Loni byly velmi populární sponky s perlami, letos jsou populární kromě nich ty s nápisy a zirkony. Čím vací tím lépe, čím výraznější, tím hezčí. Pozor na to, aby toho na vaší hlavě nebylo příliš mnoho. Chcete-li volit více sponek, tak sáhněte po tenčích a jednodušších.

 

sponky

 

#sponky

 

3. Šátek

V tomto případě myslíme krásný a barevný saténový šátek, ktorýmôžete nosit na několik způsobů. Můžete ho nosit ve vlasech, na hlavě, ve vlasech, na kožené kabelce, na ruce .... Fantazie je v tomto případě na vás.

#fantazie

V sekci kožené kabelce najdete iu nás koženou kabelku Kleopatra, která disponuje takovým šátkem a tento lze nosit nejen na vaší kožené kabelce, ale na několik způsobů, který vám vyhovuje. Například si udělejte cop, do kterého se pokuste zaplést náš šátek.

 

kožena kabelka

#kozenakabelka

 

4. Mohutná čelenka

Pokud někdo díval seriál Gossip Girl - Super drbna, tak si určitě pamatuje nezapomenutelnou Blair se svými mohutnými čelenkami na hlavě.

#gossipgirl

Jsem neskutečně ráda, že tento styl přišel "až nyní" k nám a můžeme takové čelenky nosit i my. Vypadají luxusně, dokonale a decentně. Tak jako vždy vypadala Blair s jejím neskutečně vytříbeným vkusem, který sršel čistým luxusem a elegancí, kterou jsme si několik díky ní zamilovali. Nezapomeňte si takovou čelenku pořídit a pokuste se zvolit stejný luxusní styl oblečení, jako samotná Blair.

 

gossip girl Emotys

#celenka #blair

 

Milé dámy, co řeknete na aktuální módní doplňky na léto 2020?
Vlastníte již některý z nich?
Který byste si chtěli určitě pořídit?

#emotys #emotyscz

 

Vaše blogerka Marika

Slevy a discount
neustále slevy a akcie

Vrácení zboží
do 30 dnů od zakoupení zboží.

Možnost placení kartou
Mastercard, Visa

100% originální zboží
garance nejvyšší kvality