Barva roku 2021

Rok 2021 máme v plném proudu a my se postupně dostáváme (alespoň v mysli) do normálního režimu a předstvujeme vám novinky, které by mohly být letos populární. K těmto novinkám samozřejmě platí i barva roku, kterou společnost Pantone představila akok barvu roku 2021. Minulý rok nás ohromila krásnou modrou barvou, jejíž uplatňování některých dám přicházejí na chuť až teď. Společnost Pantone přinesla po chaotickém roce naozaj krásnou a výraznou barvu, která by mohla do tohoto šedého pojetí světa přinést slunce.

 

Ona i slunce doslovně přinese, protože jde o krásnou a výraznou žlutou barvu, která se již staletí a v podstatě od svého vzniku považuje za barvu slunce, hoc řekněme si na rovinu, slunce až takové žluté není. Ale tak "Sluníčková" barva nám byla vkládaná do hlav už do malička.

barba roku 2021

 

Tento rok se nese nejen ve znamení jedné barvy, ale společnost Pantone nám tento rok představila rovnou dvě barvy, které se krásně umí kombinovat. Druhá barva není výrazná, ale ji krásně doplňuje a sama společnost nazývá tuto kombinaci jako spojení dvou složek, které spolu vytvářejí sílu a přináší pozitivní.

 

interier barva roku 2021

 

Už tyto dvě barvy můžete najít v nejnovějších kolekcích, kde nejsou spojeny jen ony dvě, ale i s jinými kontrasty a můžeme říci, že jsou tyto kolekce opravdu krásné, hravé a opravdu plné slunce.

 

modní značky barva roku 2021

 

Nakonec tyto barvy se i velmi snadno budou kombinovat k loňské barvě roku, modré. Tak pokud jste si nějaké ty kousky v této barvě pořídili, například nějaké krásné kožené kabelky od nás, tak je určitě vytáhněte a společně kombinujte. Ne jednou jsme v minulém roce vzpomínali, jak se dá barva roku 2020 nádherně kombinovat s nějakou žlutou nebo šedou koženou kabelkou. A pokud vnesete tyto barvy do svého outfitu najednou, tak máte od nás pochvalu.

 

trendy 2021 barva

 

My se už těšíme na novou kolekci kožených kabelek v krásných odstínech šedé a žluté. A co vy?

zdroj obrázků: www.google.com

Mějte krásný den!
Váš Emotys.

Slevy a discount
neustále slevy a akcie

Vrácení zboží
do 30 dnů od zakoupení zboží.

Možnost placení kartou
Mastercard, Visa

100% originální zboží
garance nejvyšší kvality